Hier vind je artikelen over konijnengedrag en tips om het leven van je langoor nog leuker te maken.

Schrijven over konijnen, hun training en hun gedrag vind ik een van de leukste dingen die er zijn. Hopelijk kan ik je op deze manier inspireren om het leven van jouw konijnen nog ietsje leuker te maken! Hieronder vind je mijn meest recente schrijfsels.

Zou je over een bepaald onderwerp graag een blog of artikel willen zien? Laat het me weten, dan ga ik ermee aan de slag.

Hartelijke groet,

Hester Stasse van Konijnenproblemen Opgelost

PS: Wil jij een seintje in je inbox als ik een nieuw artikel heb geschreven, een tip heb voor jou en je konijnen of een leuke actie heb? Meld je dan hier aan voor Inspiratie voor Jou en Je Konijnen.

Veilige plek

Konijnen hebben graag iets boven hun hoofd. Niet alleen omdat ze in het wild een groot deel van de dag onder de grond wonen, maar ook omdat dat ervoor zorgt dat ze niet gegrepen kunnen worden door aanvallers uit de lucht.

Wel zo'n veilig gevoel, zeker als ze willen dutten.

Dus wil jij ervoor zorgen dat je konijnen zich nog meer op hun gemak voelen in hun ren of de huiskamer? Zet dan iets neer waar ze onder kunnen gaan zitten. Liefst met twee uitgangen. En zorg het liefst ook voor een oppervlak daaronder dat niet glad is. Dan weten ze dat ze een snelle start kunnen maken, stel dat ze het gevoel hebben dat ze moeten vluchten.

 

Want dat blijft nou eenmaal hun belangrijkste overlevingsstrategie.

 

Veel plezier met je konijnen!

 

Hester, Konijnenproblemen Opgelost

PS: Heb jij het gevoel dat je konijn zich niet helemaal op zijn gemak voelt bij jou? Ik help je graag om de kijken op welke simpele manieren je daar verandering in kunt brengen. Kijk even hier om meer te weten te komen.

Heb je vragen over een van mijn artikelen?

Het zou zonde zijn om daarmee te blijven zitten, dus ik hoor graag van je!