Contact

Nieuwsgierig? Vraag? Afspraak maken?

Bel, mail of laat hieronder via het contactformulier je bericht of vraag achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact op. Ik streef ernaar om binnen twee werkdagen op je bericht te antwoorden.

Ik ben actief binnen een straal van ongeveer 50 km rond Eindhoven. Daarentegen sta ik uiteraard open voor voorstellen om buiten dat gebied langs te komen om gedragsadvies te geven, te helpen bij de training van je konijn, dan wel een lezing of workshop te geven over konijnengedrag. Ook hulp op afstand behoort tot de mogelijkheden. Neem graag contact op voor meer informatie.


Als je je e-mailadres adres achterlaat via het contactformulier, gebruik ik dat enkel om je bericht te beantwoorden. Je mobiele telefoonnummer gebruik ik om je een app of sms te sturen als ik na een week geen reactie van je hebt gehad. Het is namelijk een paar keer gebeurd dat iemand een typfout had gemaakt in het e-mailadres. Gegevens van mensen die na contact via het contactformulier geen klant worden bij Konijnenproblemen Opgelost verwijder ik na 6 maanden.

Meer weten over hoe Konijnenproblemen Opgelost met je persoonlijke gegevens omgaat? Je leest er alles over in de Privacyverklaring.

Contact

Let op: Heb jij je e-mailadres bij bijvoorbeeld Hotmail of Gmail? Dan is de kans groot dat mijn antwoord op je mail in je spam-box terecht komt. Zeker als je je mail op je telefoon leest, zou je mijn antwoord daardoor kunnen missen. Om dat te voorkomen voeg je mijn e-mailadres toe aan je contacten.

Inspiratie voor Jou en Je Konijnen

Wil jij op de hoogte blijven van de blogs en artikelen van Konijnenproblemen Opgelost? Tips krijgen waar je konijnen blij van worden? Acties direct in je mailbox? Meld je dan nu aan voor Inspiratie voor Jou en Je Konijnen.

Contactformulier

Social media

Konijnenproblemen Opgelost is ook te vinden op Facebook. Mij, Hester Stasse, kun je zowel op Facebook als op LinkedIn vinden - ik vind het altijd leuk om via die sites vrienden te worden, dus stuur me graag een uitnodiging.

Algemene Informatie

Konijnenproblemen Opgelost is onderdeel van Man en Paard Coaching. Man en Paard Coaching is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65931300 en heeft BTW-nummer NL002037970B73.

Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden. Ze zijn te lezen en te downloaden via onderstaande knop, maar uiteraard kan ik op verzoek ook kosteloos een kopie van het document opsturen.

Gecertificeerd

Hester Stasse is gecertificeerd Gedragstherapeut voor Konijnen (en Paarden), afgestudeerd aan de Tinley Academie.