Nieuws en acties

Artikel "Hoe houd je konijnen blij en gezond?" op de website van NML Health

2 juli 2019

Konijneneigenaren inspireren om te kijken hoe ze het leven van hun langoren nog een beetje fijner kunnen maken, dat doe ik graag. Normaalgesproken door artikelen en blogs te delen via deze website en de Facebook-pagina van Konijnenproblemen Opgelost (volg je die al?) en nu ook via mijn artikel "Hoe houd je konijnen blij en gezond?" op de website van NML Health.

Heb je vragen of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Ik hoor het graag!

Nu is het officieel!

15 maart 2018

In december 2017 heb ik de casussen succesvol afgerond en vandaag, 15 maart 2018, kreeg ik mijn diploma uitgereikt van de Tinley Academie voor Dier en Gedrag. Ik ben dus nu officieel gediplomeerd Gedragstherapeut voor Konijnen! (Naast gediplomeerd Gedragstherapeut voor Paarden.)


De laatste loodjes...

12 september 2017

Vandaag ben ik begonnen aan de laatste module van de opleiding tot Gedragstherapeut voor Konijnen aan de Tinley Academie voor Dier en Gedrag. Hierbij draait het vooral om het (beter) leren analyseren van konijnengedrag en daarom is de uitwerking van twee praktische casussen de hoofdmoot van deze module. Op mijn oproep via Facebook kreeg ik meerdere reacties - leuk om weer een aantal mensen en hun langoren te mogen helpen!


[En nee, daarbij gaat het niet om konijnen die op de cd-kast zijn geklommen, zoals River pas had gepresteerd. ;-)]

Gecertificeerd Gedragsadviseur voor Konijnen

24 augustus 2016

Jawel, het certificaat is binnen! Nadat ik in juni al geslaagd was voor het examen, is nu ook mijn trainingsopdracht goedgekeurd door de docenten van Tinley Academie voor Dier en Gedrag, en dus mag ik mij officieel Gedragsadviseur voor Konijnen noemen.