Tarieven gedragstherapie en -advies voor konijnen

Gedragstherapie "Hulp aan Huis" --- 75 euro, excl. reiskosten. Hiervoor ontvang je: een bezoek van 1,5 tot 2 uur aan huis om het gedrag van je konijn(en) te observeren, een uitgebreid rapport waarin de oorzaak van het probleemgedrag uitgebreid wordt toegelicht en waarin je een stappenplan krijgt om het te veranderen, eventueel overleg met je dierenarts, gedurende 1 jaar de mogelijkheid om vragen te stellen via de telefoon of mail.

Gedragstherapie "Hulp op Afstand - Video" --- 45 euro. Hiervoor ontvang je: een uitgebreide beoordeling van de video-opname(s) van het gedrag waar je een oplossing voor zoekt (totale lengte opnames maximaal 10 minuten), een telefonisch consult van 45 minuten tot een uur of een beknopt rapport waarin de oorzaak van het probleemgedrag wordt toegelicht, een stappenplan om het gedrag te veranderen, gedurende 1 jaar de mogelijkheid om vragen te stellen via de telefoon of mail.

Telefonisch adviesgesprek "Hulp op Afstand - Telefoon" --- 45 euro. Hiervoor ontvang je: een diepgaand telefoongesprek van 45 minuten tot een uur waarin je alle vragen kunt stellen die je hebt over het gedrag van je konijn(en), tips en aanbevelingen om het ongewenste gedrag te veranderen, gedurende 1 jaar de mogelijkheid om vragen te stellen via de telefoon of mail. Let op: als het om complex gedrag gaat zoals agressie, of als je konijn(en) meerdere gedragsproblemen hebben, dan raad ik aan om voor Gedragstherapie "Hulp aan Huis" te kiezen.

Preventieadvies "Hulp bij Voorbaat" --- 45 euro, excl. reiskosten. Hiervoor ontvang je: een bezoek van een uur aan huis om de situatie bij je thuis te bekijken, direct praktisch advies om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je konijn(en) zich optimaal voelt/voelen, gedurende 1 jaar de mogelijkheid om vragen te stellen via de telefoon of mail.

Algemene tips via het contactformulier, telefoon, WhatsApp, mail, of Facebook Messenger --- GRATIS (voor uitgebreide tips kunnen we beter telefonisch afspreken)

Voor bezoeken aan huis vraag ik een reiskostenvergoeding van 0,35 euro/km vanaf 5694 SP Son en Breugel.


Lezing over konijnengedrag --- 150 euro voor 1,5-2 uur binnen een straal van 30 km rond Eindhoven. Daarbuiten vraag ik 35 ct/km reiskosten vanaf Son en Breugel.


Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Opdrachten worden enkel aanvaard en uitgevoerd conform de van toepassing zijnde algemene voorwaarden.